Delicious Box

Catering dietetyczny Wrocław
A Ustaw małą czcionkęA+ Ustaw średnią czcionkęA++ Ustaw dużą czcionkę Zmień kontrast
wybierz język: EN
Przejdź do wyszukiwarki

Znajdujesz się w: Strona główna > Blog > TORCIK KAKAOWO - POMARAŃCZOWY

TORCIK KAKAOWO-POMARAŃCZOWY

SKŁADNIKI:

BISZKOPT:

KREM:

PRZYGOTOWANIE:

Białka ubijamy ze szczypta soli. Następnie powoli dodajemy po jednym żółtku ciągle miksując. Następnie dodajemy wymieszane i przesiane, suche składniki. Przelewamy do tortownicy i pieczemy w 180 stopniach do suchego patyczka. Składniki na krem poza galaretka blendujemy. Galaretkę rozpuszczamy w 150ml wody. Dodajemy do masy jak przestygnie miksując do połączenia składników. Odcinamy górę biszkopta, środek i górę wykładamy masą i wkładamy do lodówki na 3h. Z wierzchu dekorujemy owocami.


dietetyczny torcik kakaowo pomarańczowy

SMACZNEGO!
Patrycja Zawistowska - Trener Personalny