Delicious Box

Catering dietetyczny Wrocław
A Ustaw małą czcionkęA+ Ustaw średnią czcionkęA++ Ustaw dużą czcionkę Zmień kontrast
wybierz język: EN
Przejdź do wyszukiwarki

Znajdujesz się w: Strona główna > Blog > POMYSŁ NA... FIT OBIAD!

Faszerowane piersi z indyka z sałatką

Pierś z indyka to jedno z niewielu chudych mięs, które śmiało możemy uwzglednić w naszej diecie codziennej

Składniki:

Wykonanie:

Piersi z indyka przekrój wdłuż na trzy cieńsze części. Rozbij tłuczkiem i przypraw ulubionymi przyprawami. Do środka włóż pomidory suszone i zwiń w rulon wbijając na zakończeniu wykałaczkę. Piecz 25 minut w 160 stopniach. Pieczarki pokrój w paski i dołóż do piekarnika. Pozostałe warzywa pokrój i wymieszaj z podpieczonymi pieczarkami. Sałatkę podawaj z sosem.

przepis na dietetyczną faszerowaną pierś z indyka

 

SMACZNEGO!
Patrycja Zawistowska - Trener Personalny